Vi tænker lidt skævt og ud af boksen
– for det er nu engang, dem vi er…

Vores DNA

Develop. Need. Attitude.
or
Develop needs attitude

Develop. Need. Attitude.
eller
Develop needs attitude. 

Begge dele er for mig indbegrebet af at sætte barren lidt højere – hver gang. Jeg tror ikke på, at vi kan skabe en ny verden indenfor vores branche uden at sætte dig først og uden at udvikle med attitude. Derfor er det dét, vi gør.

Claus Vesterby, stifter af ZO24

Kontakt os

  • Engdahlsvej 19A
  • 7400, Herning
  • Danmark

D.N.A. Tre små bogstaver, men med meget stor betydning.

I ZO24 har de tre små ord, udover en stor betydning, også en ganske særlig mening. De står for tre grundelementer i vores virksomhed: Develop. Need. Attitude. Vi tror på, at udvikling, dine behov og attitude er helt afgørende elementer for, at både du og vi bliver en succes. Derfor kan man også sammensætte de tre små ord på en anden måde: Develop needs attitude. For uden en skæv tilgang og ”ud af boksen-løsninger” – det vi kalder vores attitude – tror vi ikke på, at der sker nogen udvikling i vores branche. En udvikling, der er afgørende for, at du får den bedste løsning.

ZO24 er skabt af og med en stor passion for dig og din virksomheds synlighed, men også for idéudvikling og nyskabelse. Det hele er tilsat en tilpas mængde attitude, der gør, at du altid får den bedste løsning – for hos os sætter vi altid barren (lidt) højere. Det er vores tilgang til livet og den attitude vi mener, at alle bør have.

Develop

Hvis man ikke hver dag udvikler sig og lærer, så kan man i min verden lige så godt pakke sammen. Så bliver man jo bare som de andre. Claus Vesterby, stifter af ZO24

Hos ZO24 elsker vi erfaringer, og vi har masser af dem, men vi elsker én ting endnu mere: Vi elsker at nytænke måden, vi oplever beklædning, merchandise og promotion på. Derfor leverer vi aldrig en standardvare, men en vare udviklet til lige præcis dine behov. Vi lever og ånder for at vende alting på hovedet, så du får et differenceret produkt, der opfylder de krav, du har. Det gælder både til kvalitet og pris, men også til den synlighed, du gerne vil opnå. Vi kender ikke ordet ”plejer” – sådan startede vi hele vores virksomhed op, og sådan er det stadig den dag i dag.

Need

Vi elsker at se dine behov, før du selv gør det – vel og mærke ikke de behov, man som kunde havde for 10 år siden, men de behov, du får i morgen. Morten Bækgaard, stifter af ZO24

ZO24 opstod med baggrund i én væsentlig ting: Markedet manglede en spiller, der ikke bare solgte T-shirts, men også gjorde det i øjenhøjde – med øje for kundens behov. Derfor bygger hele forretningen i dag på dig og dine behov – og ikke på os og vores produkter. Vi har masser af ideer og produkter, men vi vil meget hellere skabe og tilpasse dem til dig, end at komme forbi med et støvet katalog. Vi går gerne de ekstra skridt for at sikre dig den allerbedste løsning – og vi gør det hver gang. Derfor spørger vi også altid vores nye kunder: Hvad skal vi gøre for, at du vælger at handle hos os?

Attitude

Nogle gange kan jeg da godt tænke, når jeg møder en ny kunde; Jeg skulle måske have taget den langærmede skjorte på i dag? Men det er ikke os. Her må cap’en gerne være på – det gælder alt, hvad vi laver. Morten Bækgaard, stifter af ZO24

I ZO24 sætter vi altid barren højere. Det er et mål i sig selv. Vi vil ikke bare være de bedste, vi vil være verdens bedste – men vi vil være det ordentligt og med en fed attitude. Derfor siger vi tingene, som de er, og vi sælger heller aldrig mere, end du behøver. Hvem gider at have et halvfyldt lager, når året er forbi, hvis man kunne have købt det halve? Det synes vi, er en ordentlig måde at drive virksomhed på, både overfor dig, os og ikke mindst hele samfundet. Og så gør det jo ikke noget, at vi tænker lidt skævt, ud af boksen og har cap’en på – for det er jo bare dem vi er. Claus og Morten – og holdet bag. Finere behøver det ikke at være for vores skyld.

Vi lytter til dig og dine behov

I vores verden betyder god service og gode relationer langt mere end et salg. Det lyder måske tosset, men vi kan alle sammen sælge et produkt, men hvis ikke det skaber værdi eller glæde, så give det ingen mening.

Hos os er der ingen kasser. Vi tegner selv stregerne hver gang – og vi gør det sammen med dig. Du kan altså få det, som du vil have det, og du skal ikke tage en standardvare, hvis ikke den passer dig.

Vi giver altid en kop kaffe

Hos ZO24 tror vi på relationer og de værdier, der ligger i at opføre sig ordentligt og med respekt overfor andre. Det er vores attitude.

Vi skal ikke bare gøre dét, vi allerede gør – vi skal også lære og tænke nyt, så du kan få det allerbedste produkt til den bedste pris. Vores kunder er ikke bare kunder, det er samarbejdspartnere, og derfor er der altid kaffe på kanden – og vi inviterer altid indenfor.

B2B Webshop

A personolized webshop

B2B Webshop

A personolized webshop

Kitbuilder

Design your own teamwear

Engdahlsvej 19A  |  7400 Herning  |  CVR: DK-40928707  |  +45 5357 3357  |  info@zo24.dk