ZO24 er skabt af og med en stor passion for dig og din virksomheds synlighed

A picture of the team from zo24 working

Holdet bag ZO24

Vi ved, at vejen til målet sjældent er lige, men det er vores mål, at den er det for dig! Vi zigzagger gerne for vores kunder/samarbejdspartnere, så du får den løsning, der passer bedst til dig.

Derfor styrer vi også dit lager, hvis du gerne vil have det, så du blot skal bestille online på din skræddersyede webshop til din forretning. Et par nye arbejdsbukser er altså aldrig længere end et klik væk – og bare rolig, du skal ikke bestille 100 ad gangen. Du kan nøjes med det, du har brug for.

Vi er kort sagt åbent 24 timer i døgnet, og den lange vej gennem z-et lader du bare os om – for dig kører det hele bare i ring, når du behøver det.

 

 

Morten Bækgaard Sales Director at ZO24

Morten Bækgaard

Sales Director

+45 2093 2197
mb@zo24.dk

Manden, der altid går lidt længere for dig. Han er hjernen bag de skræddersyede webshops-løsninger, og så ser han som regel jeres behov, før I selv gør. Morten er aldrig tilfreds, før du er det!

Claus Vester Marketing Director at ZO24

Claus Vesterby

Marketing Director

+45 2037 3707
cv@zo24.dk

Kender ikke stregerne i en kasse – for han bryder dem altid. Impulsiv, styret af ideer og elsker gode relationer. Og så gør han alting på en ordentlig måde – både for dig og for samfundet. Det er Claus’ og ZO24’s attitude.

Bjarne Jørgensen CEO at ZO24

Bjarne Jørgensen

CEO

bj@zo24.dk

Virksomhedens erfarne og strukturerede forretningsmand, der sørger for, at alting går op i en højere enhed.

Fie Degn Backoffice at ZO24

Fie Degn

Coordinator & Backoffice

fd@zo24.dk

Uden Fie, intet ZO24. Kvinden, der griber alle boldene, som de tre medstiftere kaster op i luften. Og det er en klar bedrift i sig selv.

Bertam kontor hund hos ZO24

Trine Lorenzen

Head of Purchase

+45 8140 2501
tl@zo24.dk

Trine står for alt hvad der hedder indkøb hos ZO24. Derudover kan hun godt lide at stå på rulleskøjter, spille golf, er tit nede i DGI huset og generelt glad for sport. Hun er altid glad, social og bringer en god stemning her på kontoret.

Morten Thuesen Head of Product Operation at ZO24

Morten Thuesen

Head of Product Operation

+45 5363 8430
mt@zo24.dk

Manden, der sørger for, at du får den bedste kvalitet til de bedste priser – og så er han ordentligheden selv. Når Thuesen har handlet, så ved du, at du får det bedste.

Isak Hejnesen Graphics & IT Manager at ZO24

Isak Hejnesen

Graphics & IT Manager

+45 5364 7401
ih@zo24.dk

Alt, hvad du ser, når du besøger zo24.dk, har været forbi Isak. Han er kort sagt hjernen bag ZO24’s grafiske udtryk – fra tanke til handling.

Michelle Vesterby - Relationship Manager at ZO24 ApS

Michelle Vesterby

Relationship Manager

mv@zo24.dk

Kvinden som har fuldført utallige triatlon stævner og ironman distancer. Også kaldet Jernkvinden på hendes TV2 udsendelse. Vi kan ikke være andet end glade for at have hende på holdet.

Jytte Daubjerg - Mad mor hos ZO24 ApS

Jytte Daubjerg

BlæksprutteDet her er Jytte. Jytte er et godt samlingspunkt for ZO24’s staff. Hun laver lidt af hvert og er vores helt egen blæksprutte.

Bertam kontor hund hos ZO24

Bertram

Kontorhund

bertram@zo24.dk

Bertam lyser til dagligt hele kontoret op, med hans positivet og glæde. Han er også derfor en af vores vigtigste, og allesammens yndlings kollega.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Og modtag fede tilbud og nyheder

Din tilmelding kunne ikke gemmes. Venligst prøv igen.
Tak, du er nu skrevet op til vores nyhedsmail.

We use Sendinblue as our marketing platform. By Clicking below to submit this form, you acknowledge that the information you provided will be transferred to Sendinblue for processing in accordance with their terms of use

B2B Webshop

A personolized webshop

Kitbuilder

Design your own teamwear

B2B Webshop

A personolized webshop

Kitbuilder

Design your own teamwear

Engdahlsvej 19A  |  7400 Herning  |  CVR: DK-40928707  |  +45 5357 3357  |  info@zo24.dk